La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 26 de setembre del 2017

La tardor a La Vall

El passat diumenge, 24 de setembre, es va celebrar a l’ermita de Sant Salvador del Bosc, el tradicional aplec i la missa en el decurs de la qual va ser beneïda La Vall de Barcedana; un fet que s’esdevé cada any, el darrer diumenge de setembre.
Per arribar a l’ermita, cal recórrer un camí que s’enfila al llarg d'uns tres kilòmetres i de molts revolts, conegut com “el camí dels cent revolts”. Per arribar al santuari de Sant Salvador del Bosc cal superar un desnivell de 750 metres. L’esforç val la pena perquè l’ermita d’orígen romànic és una preciositat i les vistes sobre la vall són encisadores.


Sant Miquel de La Vall des de L’ermita:




La Vall des de Sant Miquel. En primer terme, les nostres instal·lacions i al fons, la boira espessa que cobreix la vall en dies freds i humits.





Enllaços d'interès:

Imatges de La Vall de Barcedana a Google imatges

Des d’aquest espai, convidem tots aquells que vulguin passar un dia en plena natura i gaudir dels tresors arquitectònics d’aquestes terres que no ho dubtin, que vinguin, de passada els oferirem una visita guiada a les nostres instal·lacions i alguna coseta més.

Podeu contactar per correu postal, per correu-e, o per telèfon:


L' ÀVIA CLEMENTINA - Productes Naturals
C/ Únic s/n
25639 Sant Miquel de la Vall (Pallars Jussà)
Tel.: 973 652 908


Premeu la icona per posar-vos en contacte a través del correu electrònic o copieu l'adreça tenint cura de posar el sìmbol de l'arrova al lloc que li correspon:  aviaclementina[arrova]telefonica.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.