La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 8 de setembre del 2016

Les abelles surten al carrer

Un projecte per salvar les abelles a Londres culmina amb un festival de pintades, música i llavors gratis.

L'any 2014, els "street artits" Louis Masai i Jim Vision van unir forces per sensibilitzar els "Eastenders" londinencs sobre els perills que afecten a les poblacions d'abelles a Gran Bretanya.


Louis Masai


Jim Vision 

El projecte havia començat uns anys abans amb diverses activitats encaminades a informar la població de la zona sobre la importància d'actuar per protegir el nostre eco-sistema, i de fer-ho com més aviat, millor: Què passaria si desapareguessin sobtadament els pol·linitzadors?

El dia que es tancava el projecte, les parets dels carrers al voltant de la Rockwell House, es van convertir en el suport sobre el qual, els artistes del graffiti, deixaven la seva empremta artística acompanyada d'un missatge colpidor: "Quan nosaltres marxem, vosaltres també vindreu". El hashtag #savethebees, convidava a l'acció. Tots els que van assistir a l'acte, van poder tornar a casa amb un paquet de llavors gratis per plantar al seu propi jardí, a la finestra o en un test.
L'acte comtava amb moltes i molt diverses activitats i espectacles.













Ens ha semblat una bona iniciativa i la publiquem amb l'esperança que aquesta mena d'iniciatives es vagin multiplicant fins el dia que deixin de ser necessàries.

#SaveTheBees @ Rockwell House

Llegit a: Inspiring City

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.