La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 29 d’agost del 2017

Mural gegant contra la contaminació per plàstics



El projecte "The Oceanic Conservation Murals" (Murals de Conservació de l'Oceà) està dedicat a sensibilitzar i informar la població de Sri Lanka sobre l'efecte que té la contaminació per plàstics dels oceans en el nostre entorn i en la nostra salut.



Aquest Mural de Conservació Oceànica va ser pintat per Rose Robin als murs que envolten la presó de Galle, una prominent muralla pública al llarg carretera principal de la ciutat de Galle. Galle és Una bella ciutat costanera que obre el el camí cap al sud de Sri Lanka. El mural va ser patrocinat per "The Serendipity Trust".
La presó va organitzar dos dies de neteja de platja amb els interns.
La presentació del mural va estar acompanyada de diversos actes educatius sobre l'oceà i la contaminació per plàstic i el lliurament de flyers per tota la ciutat a la vegada que s'informava sobre la problemàtica causada per la contaminació.
El projecte va ser patrocinat per "The Serendipity Trust", una organització no governamental amb seu a la província del sud de Sri Lanka que treballa per garantir la col·laboració amb membres i grups de la comunitat local coordinant esdeveniments i projectes que ajudin a augmentar les oportunitats de participació dels nens, dels joves i dels seus educadors, estimulant-los en el desenvolupament de nous interessos.







Enllaços:

Oceanic Conservation Murals [Facebook]
Oceanic Conservation Murals [The Serendipity Trust]
The Serendipity Trust
Bloc de Rose Robin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.