La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 4 d’abril del 2023

GATS FOTOGRAFIATS

Després dels gossos, els gats són les mascotes més populars a tot el món. 


Imatge: Walter Chandoha. Via Icons8 

Són bonics 

La seva figura esvelta i els seus moviments felins, elegants i majestuosos, els converteix en un dels animals més captivadors.

Són adorables

Amb els seus ulls grans i rodons, les seves orelles punxegudes i el seu pelatge suau, els gats són senzillament adorables. La seva aparença bufona i juganera és irresistible per a moltes persones.

Són divertits

El seu comportament pot ser molt graciós. Des de perseguir una bola de paper fins a amagar-se dins d'una caixa buida, els gats poden fer-nos riure amb les seves entremaliadures.

Són misteriosos

Tenen una personalitat misteriosa i sovint impredictible, la qual cosa els fa interessants d'observar. La seva capacitat per a mantenir-se en calma i serens en situacions inesperades els fa encara més intrigants.

Són independents

A diferència dels gossos, els gats són animals molt independents. Sovint, fan el que volen i de la manera que volen. Això pot ser molt divertit de veure i admirar.

Totes aquestes característiques fan que els gats ocupin un lloc d'honor en les preferències dels humans a l'hora de decidir compartir la nostra vida amb un animal no humà.

I per tant, com és natural, els gats han estat a l'altra banda dels objectius de grans fotògrafs que han immortalitzat imatges memorables. 

Valguin les imatges a continuació, com un humil homenatge a aquestes criatures peludes que ens acompanyen en el dia a dia i que, d'alguna manera, ens ajuden a posar una mica més de vida a les nostres llars.



Imatge: Walter Chandoha. Via Icons8  


Imatge: Adam Amdahl. Via Displate  


Imatge: Goran Perojevic. Via National Geographic Your Shot 


Imatge: David Leveque. Via boredpanda 


Imatge: Milos Jovanovic. Via boredpanda 


Imatge: Alicia Rius. Via Alicia Rius Photography 


Imatge: Nina Leen Via Cultura Inquieta 


Imatge: Brassaï. Via MutualArt 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.