La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 17 d’agost del 2017

The Hive, estimulant els sentits



El Reial Jardí Botànic de Kew és un complex de jardins mundialment conegut situat a Londres. Conegut com a The Kew Gardens, té més de 120 hectàrees de superfície que inclouen una gran quantitat d'espais diversos amb exemplars botànics d'arreu del món.








Una de les instal·lacions que crida més l'atenció és The Hive, una construcció peculiar concebuda com a  experiència audiovisual immersiva per l'artista Wolfgang Buttress. Inspirada en la recerca científica sobre les abelles, està dissenyada per oferir una experiència sensorial única al voltant de la vida de les abelles.
Creada originalment per al Pavelló del Regne Unit en l'Exposició de Milà de 2015, la instal·lació té 17 metres d'alçada i està construïda amb 170.000 peces d'alumini i 1.000 llums LED. Van ser necessaris quatre mesos per reconstruir-la a Kew.










L'estructura envolta el visitant físicament i també a través d'efectes de so i efectes visuals, creant un ambient màgic que estimula els sentits.
A més, s'hi organitza una variada oferta d'activitats, com ara tatuatges d'abelles, tastets de mel, conferències sobre abelles o sobre pol·linització per part d'especialistes experts en la matèria o, fins i tot, un after hours per adults amb consumició de cocktails.



Enllaços:

The Hive web
The Kew Gardens a Facebook
The Kew Gardens a Twitter

Web de Wolfgang Buttress

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.