La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


divendres, 29 de novembre del 2019

Documentals de natura



Les noves tecnologies estan canviant els nostres hàbits de consum. Entre altres coses, ens ofereix una nova manera de veure la televisió, per exemple. Ja no és necessari acomodar-nos als horaris d'emissió. Ara podem veure la majoria de programes de la nostra cadena favorita a qualsevol hora.
L'streaming TV és la distribució digital de continguts multimèdia a través d'una xarxa d'ordinadors. Els usuaris podem visualitzar els continguts sense necessitat de descarregar-los.
Només necessitem una connexió d'igual amplada de banda que la taxa de transmissió del servei i un ordinador, un mòbil, una tablet o una smart-tv. Amb això, podem accedir als continguts quan i des d'on vulguem.
Aquesta tecnologia està propiciant un canvi en els hàbits del consumidor i en les estratègies de creació, distribució i consum de moltes empreses.



Si, com és probable, els que llegiu aquestes línies, sou fanàtics dels documentals de natura com nosaltres, ja deveu saber que TV3 ofereix la possibilitat de veure'ls al vostre ordinador o a qualsevol aparell reproductor amb connexió a internet.

Us posem els enllaços per si us n'heu perdut algun ;)

Web de TV3
Documentals de Natura
Tots els documentals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.