La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 16 de maig del 2017

Onades de creativitat

Aquells que desenvolupem feines artesanals, com nosaltres a l'Àvia Clementina, estem subjectes al compliment de determinades rutines que exigeixen precisió, perseverança i constància. En la nostra tasca no hi ha gaire espai per a la improvització, la creativitat o la imaginació.
És clar que, sempre pendents dels cicles estacionals i dels canvis propis dels processos naturals, moltes vegades hem d'avançar esdeveniments, hem d'observar constantment, treure conclusions i preveure, hem de tenir els recursos necessaris per fer front a imprevistos. Un canvi sobtat de les temperatures, una calamarsada, un eixam ubicat en algun lloc de difícil accés, per exemple, ens obliguen a prendre decisions més enllà del que estableixen els procediments habituals, a sortir de la rutina i improvitzar.
La imaginació i la creativitat són recursos que hem d'utilitzar en moments puntuals de situacions imprevistes.
Pot ser per això sentim tanta admiració per aquells que han fet de la improvització, de l'imprevist i de la imaginació, la seva professió.



Ray Collins és un fotògraf especialitzat en la fotografia de paisatges marins. Les seves fotografies capturen el moviment de les ones de manera magistral i ens ofereixen una visió única i personal d'una persona que ha consagrat la seva vida a l'observació del moviment de l'aigua en la superfície marina.






"The Now és un curtmetratge encarregat per la revista Surfer que acompanya un documental de 8 pàgines sobre el meu treball en la versió impresa de la revista".
The Now explora la visió absent de colors de Collins i mostra la manera en la qual les formes, la composició i la llum juguen un paper protagonista en la seva obra.



Enllaços:
Web de Ray Collins
Ray Collins a Facebook
Ray Collins a Instragram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.