La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 4 de juliol del 2017

La mel de mil flors

La mel de milflors és la que obtenim a partir de floracions mixtes, sense cap domini d’un tipus determinat de planta, ni d’un conjunt de plantes o vegetació.
Acostuma a ser de color ambre, tot i que la seva tonalitat port variar en funció de les flors visitades per les abelles. Té un aroma floral característic que pot variar depenent de l'origen. El seu gust és dolç i suau al paladar, aportant notes gustatives tan diverses com els colors de les flors.

Les nostres mels són naturals i no han estat sotmeses a processos d'escalfament ni a cap altre tipus de manipulació industrial. Els processos absolutament respectuosos amb els mètodes tradicionals artesanals d'extracció, filtrat i envasat, garanteixen que les nostres mels contenen la majoria d'enzims, antioxidants i altres substàncies naturals com les que afavoreixen les seves propietats antibiòtiques.
Per altra banda, la recolecció de proximitat ens permet oferir una mel pura, natural i de qualitat que no ha estat barrejada amb altres mels d'origen desconegut.




Visita el nostre web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.