La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 11 de juny del 2019

Els ritmes del canvi

Playing for change




Playing For Change és un moviment creat amb la intenció d'inspirar i connectar el món a través de la música. La idea d'aquest projecte va sorgir de la creença popular que la música té el poder de trencar fronteres i superar les distàncies entre les persones.

El 2002, els co-fundadors, Mark Johnson i Whitney Kroenke, recorrien els carrers dels Estats Units amb un estudi d'enregistrament mòbil i càmeres a la recerca d'inspiració. D'aquest viatge musical en va sortir el guardonat documental, "A Cinematic Discovery of Street Musicians".

Des d'aleshores, Playing For Change, viatja pel món enregistrant els músics i intèrprets que intervenen en els diversos clips musicals que podem veure a la seva pàgina de YouTube sota el títol genèric de Songs Around the World.

El moviment ha captivat tant músics de carrer com diversos grans noms de l'escena musical.

La fundació Playing for Change, una organització sense ànims de lucre, construeix escoles de música i art per a nens de tot el món, i obre una nova porta a l'esperança i a la inspiració per al futur del nostre planeta.

Us deixem unes mostres del treball d'aquest moviment internacional, tot esperant que us serveixin d'estímul per visitar el seu canal de YouTube i gaudir de les extraordinàries gravacions que ens ofereixen.












Pàgina web de Playing For Change
Canal de Youtube de Playing For Change
Playing For Change a Facebook
Playing For Change a Twitter
Playing For Change a Flickr
Playing For Change a Instagram

Playing For Change Foundation

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.