La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 9 de març del 2023

ART FLORAL I RAIGS X

El Dr. Dain L. Tasker va ser un radiòleg estatunidenc que va treballar en el Cedars of Lebanon Hospital a Los Angeles a principis del segle XX. Durant la dècada de 1930, va començar a experimentar amb la fotografia de raigs X, i en particular, amb la fotografia de flors amb raigs X.

Utilitzant tècniques de radiografia, Tasker va crear una sèrie d'impressionants imatges de flors en les quals es poden veure detalls que normalment no són visibles a simple vista. En eliminar l'estructura externa de les flors, les imatges en raigs X revelen la complexitat i la bellesa de l'anatomia interna de les plantes.

Les imatges de Tasker van ser un gran avanç en la fotografia de raigs X i es consideren una obra d'art en si mateixes. A més del seu valor estètic, les imatges de Tasker també van tenir aplicacions científiques en l'estudi de l'anatomia vegetal.

La figura del Dr. Dain L. Tasker i les seves imatges de flors en raigs X representen un exemple fascinant de com la ciència pot aportar eines útils per a crear peces artístiques úniques d'extraordinària bellesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.