La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 11 de febrer del 2020

Tempestes elèctricques

Les tempestes elèctriques són un dels espectacles meteorològics més fascinants i corprenedors. No és estrany que els nostres avantpassats i volguessin veure tota mena d'essers i de forces estranyes immersos en terribles batalles. Les tempestes elèctriques són el desplegament gloriós d'un poder natural que ha sorprès la humanitat durant mil·lennis.
Una tempesta elèctrica pot generar tanta energia com una planta nuclear moderna.
Aquells llampecs apareixent de cop al cel cobert de núvols baixos amb una llum encegadora i seguits del terrabastall eixordador dels trons devia encongir l'ànima del més pintat. De fet, encara ens l'encongeix ara que tenim molts més coneixements sobre aquests fenòmens.

Avui ens concentrarem en l'aspecte visual, tot remetent-vos a la Viquipèdia si desitgeu ampliar informació sobre les tempestes elèctriques.
Per tant us proposem un seguit de precioses fotografies que capturen imatges instantànies de diverses tempestes elèctriques.
A la pàgina WallpaperCave podem trobar imatges excel·lents de totes les temàtiques i les podrem descarregar gratuïtament al nostre ordinador per a utilitzar-les com a fons de pantalla o per altres usos privats.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.