La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 13 de maig del 2020

El noi de fusta



"La divisió entre els rics i els desafavorits no ha estat mai tan gran. En aquests temps difícils, ens hem d'adonar que, si volem canviar el món, hem de canviar el seu funcionament."

AIME és una organització benèfica que treballa per la inclusió social dels infants de famílies desafavorides a través de la tutoria. Perquè, amb accés a l'educació puguin allunyar-se de la pobresa i començar a trencar el cicle de la desigualtat.

Segons la mateixa organització explica, "AIME és una fàbrica d'imaginació". Des del 2005 es dedica a crear "fàbriques d'imaginació" en campus universitaris de tot el món per integrar els joves marginats i assolir la paritat educativa.

A Austràlia, AIME ja ha aconseguit que desenes de milers d'infants hagin canviat el curs de les seves vides. Ha estat un èxit rotund. L'organització es llança internacionalment.

"Potser, només potser, podem canviar el món per a millorar-lo."

Aquest és el vídeo motivacional que van publicar el 2017. Una invitació a reflexionar.




Enllaços:



2 comentaris:

  1. Molt interessant la feina d'AIME. En un moment com el que vivim, anima veure que hi ha gent que pensa i l'encerta i ens deixa entreveure que un futur millor és possible.
    El vídeo es una delícia!
    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Iniciatives com aquesta ens ajuden a refermar la confiança en l'ésser humà

    ResponElimina

Moltes gràcies per comentar.