Corresponen a les varietats "maçanella" i "negral".
Suficientment resistents al nostre clima i als 850 metres d'altura de Sant Miquel de la Vall.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKlriohel3zuw5eXqZAg-KTGdnLSHFt9Q7bYCLm00bW0t_QHtnEpiBT3VUYvV2Cc556MvnRWU_UGROkbpDQh6ce3Zu0B2RWLJDrojDV2P8ZbIWkFaJ88VxICX02x_cM8A8oI5mulEqTIU/s400/IMG-W+%25283%2529.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWcf8a44RnK8ty6We5Sg39CMpORy4Fne3LPGdGwOxkWLP4PgTIxNthBOlrcd-x8kofum4_n-ltueayv0MDOxS-ilqOmDXQeZc-MhqwTITvn8HOhZrZDP13CxgCd9VqezytkYuLKLPMrjs/s400/IMG-W+%25282%2529.jpg)
Donen un oli intens i aromàtic ideal per a la seva degustació en cru, acompanyant les amanides o sobre pa torrat. També excel·lent com a amaniment de verdures i peixos a la planxa així com per a l'elaboració de postres.
I les cireres... madurant.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQ6z-bNdI5vFjJCvbz2egPEfeZ62jGKInEW4vQOfowvJzYER7r2NphF-TiejVHJVNb8i3f9fXbsn5sduL-ETHiNHy2bQnw5p02ubbl4dzct2tgrYNkV7Uhn9xuQ7u5gFj5B7V38iDjQgg/s400/IMG-W+%25281%2529.jpg)
I les roselles, esquitxant-ho tot de vermell intens.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3wkDx6Fi_yAwyzHGva3ICTjzD19Soep9HdTRd69DN56-duKg-eFulKYYrDHmPl9DplxYRl3YRF0XBXcxXFwUat4C6ykTTSgcFTyt0n2HK0arbUXXo4D3dGwXHf5Z4dikGdKqiKZbpOB8/s400/20160418_195643w.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per comentar.