La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 27 de juliol de 2016

Mitjanes de porc al forn amb herbes i mel

Avui us proposem una recepta publicada pel bloc La Cuina de la Mel.



La recepta l'ofereix Casa Roca de Sant Martí de Barcedana.
És molt senzilla d'elaborar i fa venir ganes de tastar-la ara mateix!

Ingredients:
Mitjanes de porc
Herbes de provença
Mel del Montsec
Oli
Sal

Preparació:
Salem les mitjanes i les amanim amb les herbes de provença .
Les posem en una llauna amb l’oli verge d’oliva calent.
Tapem i posem al forn.
Deixem coure durant ½ hora, després afegim una cullerada ben plena de mel per cada mitjana i ho deixem ¼ d’hora més, ja ho podem servir.

Enllaços:
Casa Roca 
La Cuina de la Mel 

Cap comentari:

Publica un comentari

Moltes gràcies per comentar.