La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 30 de setembre del 2020

Els Picapedra

El 30 de setembre de 1960, la cadena estatunidenca ABC estrenava "The Flintstones". Una sèrie d'animació de la productora Hanna-Barbera Productions. Va ser la primera sèrie d'animació a ser emesa en horari de màxima audiència. Va estar en emissió fins a l'1 d'abril de 1966 amb un total de 166 episodis, a més d'alguns especials i mitja dotzena de pel·lícules. 

La sèrie reflectia la vida quotidiana de classe mitjana estatunidenca traslladada a l'edat de pedra. L'anacronisme que suposava veure les situacions de la vida moderna entre multitud d'aparells inversemblants provocaven un efecte sorprenent i força divertit. Un altre dels encerts de la sèrie va ser incloure, per primera vegada, personatges famosos, com ara actrius i actors o cantants als quals canviaven el nom per adaptar-los al context prehistòric. 

Els Picapedra va ser una de les sèries animades més reeixides de la història de la televisió i va entusiasmar tant als adults com als infants. 

La sintonia original que obria cada capítol


Es poden veure els diversos capítols de la sèrie a Youtube però, avui us volem proposar algunes interpretacions de la popularíssima sintonia per part de diversos artistes.


James Morrison & Schagerl All Star Big Band feat. Thomas Gansch


Barbershop Quartet


Guy Johnston (Cello) i Tom Poster (Piano)


Postmodern Jukebox


UnglauBlech 



Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.