La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 14 de desembre del 2021

"La Feixa", primer aniversari

Aquest diumenge, a Mataró a la botiga de la cooperativa La Feixa, fent una degustació oberta tot celebrant el primer aniversari de fundació de la cooperativa.



La Feixa, és una cooperativa de consum sense ànim de lucre, amb un model autogestionat i participatiu. El seu objectiu és promoure un canvi en el model de consum imperant, contribuint al canvi cap a una societat social i mediambiental més justa i respectuosa.

El projecte neix de la necessitat d’un canvi d’escala de les associacions de consumidores de productes ecològics: l’Estrella i l’Ecoopirativa de Mataró. 

Vol fomentar un consum responsable basat en productes ecològics i de proximitat, essent respectuoses amb el medi ambient i amb la nostra salut. Per això, la nostra opció recau en proveir-nos de productors de proximitat, que treballin en projectes d’iniciativa social, evitant sempre que sigui possible, grans distribuïdores.

La proposta de “La Feixa, Supermercat Cooperatiu” està oberta a la societat en general, a tothom que tingui inquietuds i la sensibilitat pel tipus de consum que planteja. 

Aposta per un espai, que més enllà de l’ús pròpiament associat al consum, allunyat de l’estrès, permeti la socialització de les sòcies i de tots els seus usuaris.

Més informació → La Feixa https://lafeixa.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.