La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dilluns, 21 de febrer del 2022

BACALLÀ AMB CEBA, MEL I PINYONS

Avui us proposem una recepta que hem fet a casa aquest cap de setmana i que ens ha agradat molt.
No cal dir que si feu servir l'oli i la mel de l'àvia Clementina, us quedarà per a llepar-vos els dits.
És una recepta força senzilla que podreu preparar en menys d'una hora. 
Nosaltres l'hem fet amb mel d'alta muntanya i ha quedat perfecte, però podeu utilitzar qualsevol altra mel, la que més us agradi!
BACALLÀ AMB CEBA, MEL I PINYONS

Ingredients:
 
6 talls de morro de bacallà dessalat
2 cullerades de mel
1 ceba grossa
100 g de pinyons
6 cullerades de vinagre de poma
100 g de mantega
50 g de sucre
Una mica de farina
Oli d'oliva

Preparació: 

Enfarinem els talls de bacallà i els fregim en oli abundant.
Reservem en una plata amb paper absorbent per tal d'eliminar l'oli sobrant.
En un altre recipient, posem el sucre amb la mantega a foc baix i remenem fins que aquest agafi un color daurat.
Afegim la ceba i la fem coure a foc baix sense parar de remenar durant uns 30 minuts, fins que la ceba quedi confitada.
Al mateix recipient en què hem fregit el bacallà, un cop buidat l'oli sobrant, posem una nou de mantega i saltem els pinyons. Quan estiguin daurats, afegim la mel i el vinagre, i deixem reduir uns 5 minuts.
Servirem el plat posant primer la ceba confitada; després el bacallà, i finalment, cobrirem amb la mel i els pinyons.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.