La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


diumenge, 12 de juny del 2022

MEL I OLI A GRANEL

A l'Àvia Clementina sempre hem apostat pel respecte, l'equilibri i la proximitat amb la natura. És el bé més preuat que tenim i l'hem d'estimar i tenir-ne cura.
El reciclatge sempre ha estat present en la cultura i en la tradició dels micropobles de muntanya com el nostre, era quelcom natural i ningú s'ho havia de plantejar, tot el que es podia aprofitar, s'aprofitava.
Seguint aquesta tradició, des de l'Àvia Clementina, hem volgut fer una passa més i dur aquest esforç a les botigues perquè els nostres consumidors, conscients de la necessitat de reciclar, també ho tinguin fàcil i a l'abast de la mà.


Podeu trobar mel a granel a les botigues i, portant el vostre pot i reutilitzant-lo, podreu gaudir de l'extraordinaria qualitat de les nostres mels sense haver de comprar cada vega un pot nou. Amb aquest gest tan senzill, tots podrem contribuir a respectar la natura i, per tant, tambe les nostres estimades abelles.
 

El nostre oli el podreu adquirir en garrafes retornables, l'envasem en garrafes de vidre reutilitzables que podreu retornar a la botiga i que nosaltres recollirem, rentarem i tornarem a omplir.
Per a les garrafes d'oli, emprem la tanca tradicional amb cordill lligat a mà per tal que el tap de suro es mantingui sempre al seu lloc. Aquesta era la forma tradicional amb la qual es tapaven les conserves que es consumien a l'hivern. 
Us ho mostrem en un petit vídeo.
Aquest és camí que ja vam començar a emprendre fa temps i que continuarem aprofundint per avançar, des de les nostres possibilitats, en la conservació de la natura i en l'alimentació sostenible, saludable i de qualitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.