La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


divendres, 29 d’abril del 2016

OpenBeeResearch, un projecte obert

La fascinació humana per les abelles no és res de nou. La seva eficiència en l'ús de l'espai, el seu caràcter pacífic en comparació amb altres insectes, la seva sensibilitat als canvis ambientals (fins i tot els més petits), la seva capacitat per produir una varietat de productes valuosos, sense oblidar la complexitat dels eixams (que recorda la organització de la societat humana), han convidat repetidament a pensar, reflexionar i investigar tot el que té relació amb les abelles.



El projecte "OpenBeeResearch" recull totes aquestes inquietuts i proporciona un marc en el qual es poden acollir diferents disciplines i permet reunir diversos actors per participar en un treball sinèrgic satisfactori per conèixer millor el comportament d'una colònia d'abelles.



"OpenBeeResearch" té com a objectiu unir els experts científics, artistes i diferents actors de la societat civil (per exemple, apicultors, ecologistes, jardiners urbans, arquitectes) en treballs col·lectius i creatius en diferents activitats d'investigació al voltant de les abelles i els ruscos.



Situar l'abella en el centre del treball col·laboratiu permet als actors de diferents disciplines i àmbits socials, connectar-se entre si, treballant en projectes compartits, generant informació útil per l'intercanvi de coneixement productiu al servei de tota mena de propòsits pràctics i teòrics.



“OpenBeeResearch” és un projecte interdisciplinari en el qual participen les següents entitats:



Més informació:
OpenBeeResearch (en anglès)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.