La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 18 d’agost de 2016

La volta al món sense combustibleEl Solar Impulse és un avió que funciona amb energia solar.

És també, el somni fet realitat de Bertrand Piccard i André Borschberg: el primer vol solar al voltant del món, impulsat només per energia solar, sense combustible ni emissions contaminants.
Solar Impulse vol demostrar que les tecnologies netes sòn possibles.
Per primera vegada a la història, un avió i el seu pilot solquen l'aire durant 5 dies i 5 nits (40.000.km) sense combustible.El 24 de juliol passat, Bertrand Piccard i André Borschberg, pilots i fundadors del projecte, protagonitzen el primer vol solar al voltant del món sense combustible. La fita s'aconsegueix  en 10 etapes: Mar d'Aràbia, Índia, Myanmar, Xina, Oceà Pacífic, Estats Units, Oceà Atlàntic, Europa del Sud i Nord d'Àfrica.

L'avió, amb els panells solars a les ales, és un laboratori volant farcit de tecnologies netes les quals permeten, entre altres coses, acumular energia durant les hores de llum per poder-la utilitzar durant la nit. Això fa que l'aparell s'autoabasteixi de l'energia necessària per poder volar indefinidament.Solar Impulse promou l'ús d'energies renovables i l'eficiència energètica a terra, per a una millor qualitat de vida.
Enllaços amb Solar Impulse:
Web
Youtube
Facebook
Twitter
Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.