La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 16 d’agost del 2016

L'Atles de la bellesa

Mihaela Noroc és una fotògrafa rumanesa. Filla de pare Artista pintor, descobreix la fotografia de ben joveneta. Aficionada a viatjar amb la motxilla a l'esquena, la Michaela comença a gaudir de la bellesa dels paisatges i de les gents i de la diversitat del nostre planeta. Als 27 anys, decideix dedicar-se a viatjar i a la fotografia com a plantejament vital.
Fruit d'aquesta decisió, apareix un projecte engrescador al qual anomena "The Atlas of Beauty" (L'Atles de la bellesa) amb la intenció d'explorar la bellesa inadvertida que es troba en les persones que ens envolten.



"Em veig com una dona molt normal amb alts i baixos. Treballo intensament pel meu somni. Per sort, aquest somni ha estat molt apreciat pels mitjans de comunicació. Però hi ha milions de dones al món que treballen encara més intensament pels seus objectius i que no compten amb prou difussió. Espero tenir l'oportunitat de fotografiar algunes d'aquestes persones per al projecte, poder capturar de la seva bellesa interior i exterior, mostrant-los que són persones molt especials."

L'Atles de la bellesa és un dels projectes fotogràfics més populars en el món. Té comunitats fortes a Facebook i Instagram mentre que el seu blog de Tumblr va ser el tercer més viral el 2015.
"Quan vaig començar el projecte el 2013 no m'imaginava que 3 anys després en parlaria en directe a la CNN, o sortiria al Super Soul Sunday de l'Oprah Winfrey."


Grècia


Mali


Síria


Etiòpia


Suècia


Mongòlia

Enllaços:
The Atlas of Beauty (pàgina web)
The Atlas of Beauty (Facebook)
The Atlas of Beauty (Twitter)
The Atlas of Beauty (Instagram)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.