La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 29 d’abril del 2020

Visita virtual al museu d'insectes de la Xina Occidental

Google Arts & Culture és un lloc web de l'Institut Cultural de Google que presenta una recopilació d'imatges en alta resolució de diversos museus del món així com recorreguts virtuals per les seves galeries.
Avui us proposem una vista virtual al Museu d'Insectes de la Xina Occidental.
Els amants dels insectes tenen l'oportunitat d'apropar-se a la bellesa de la natura i d'explorar el món dels insectes, tant des de la perspectiva científica com des del punt de vista artístic.



Situat a la muntanya de Qingcheng, a prop de la ciutat de Chengdu, a la província de Sichuan, el Museu dels Insectes de de la Xina Occidental és el primer museu d'insectes modern del país i el museu d'insectes més gran d'Àsia. Va ser fundat per l'entomòleg xinès ZHAO.
Amb més de 700.000 exemplars d'insectes, entre els quals s'inclouen moltes espècies úniques a la Xina. El museu d'insectes de la Xina Occidental mostra insectes de més de 40 països dels sis continents, incloses les espècies d'insectes més grans i més petites del món; també hi podem veure els fòssils més antics del món de formigues i abelles i diversos fòssils d'insectes de l'època dels dinosaures.
A més de la immensa quantitat exemplars, el museu disposa de molts materials de recerca, entre els quals, fotografies, documents, obres d'art, etc.








El Museu a Google Arts & Culture 
Web del Museu dels Insectes de de la Xina Occidental



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.