La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 15 de febrer del 2023

MOLT DE RITME!


Fa pocs dies vam veure aquest vídeo a YouTube i ens va fer gràcia. Al marge de les escasses (segons el nostre punt de vista) habilitats de Jerry Lewis per a la comèdia i dels més o menys enginyosos gags que executen al plató, el vídeo val la pena perquè el monstre que desprèn energia i ritme a cabals, donant rèplica a Jerry Lewis, és, ni més ni menys que Buddy Rich. Una actuació memorable que ens mostra un bateria dels d'abans. És una sort que encara puguem recordar-los, o conèixer-los, i gaudir-los, a través d'aquests vídeos compartits a internet.


Buddy Rich (1917-1987) va ser un conegut bateria i percussionista de jazz nascut a Nova York.

Va ser considerat un dels millors percussionistes de la història de la música. Rich va començar a tocar la bateria amb 18 mesos, i va fer la seva primera gira amb el seu pare i els seus germans, també músics, quan tenia només 4 anys.

Durant la seva carrera, va treballar amb nombrosos artistes de jazz, com Count Basie, Charlie Parker i Dizzy Gillespie. Va formar la seva pròpia big band el 1966, que va ser molt popular durant els anys 60 i 70.

Rich és conegut per la seva tècnica impressionant i la seva habilitat per improvisar. Va ser un músic molt influent en el món del jazz, i la seva música continua sent una font d'inspiració per a molts músics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.