La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 7 de juny del 2017

Les grans tempestes en alta resolució

Chad Cowan és un fotògraf i cineasta especialitzat en tempestes. En els últims 10 anys s'ha dedicat a persegir tornados als Estats Units. El seu objectiu és captar la bellesa aclaparadora d'aquests fenòmens climatològics extrems.



Va créixer a Kansas, l'epicentre planetari de les grans tempestes i de ben petit es va sentir atret per la naturalesa d'aquests descomunals fenòmens.
Les seves fotos s'han publicat a tot el món i els seu treballs ha aparegut en pel·lícules importants i en la majoria d'agències de notícies americanes i li han valgut el reconeixement internacional.








Aquestes imatges espectaculars recollides en timelapses corresponen a sis anys de filmacions des de Texas fins a Dakota del Nord. El projecte de Chad Cowan va començar amb la intenció de comprendre els cicles de vida de les grans tempestes. Amb el temps, la seva curiositat es va transformar en una obsessió per tractar de documentar tantes supercélulas com fos possible, en la millor resolució possible i compartir-les amb tots aquells que no tenen ocasió de veure de primera mà la majestuosa bellesa que que es manifesta en els cels de grans planes d'Amèrica del Nord cada primavera.



StormLapse. Web de Chad Cowan 
Chad Cowan a Facebook
Chad Cowan a Twitter
Chad Cowan a Vimeo
Chad Cowan a Instagram

Vist a Colossal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.