La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 16 d’agost del 2017

Una noia de 15 anys inventa un dispositiu barat per produir energia de l'oceà

Una noia de 15 anys, amb només 12 dòlars, inventa un dispositiu per produir energia de l'oceà.
Aquesta és una d'aquelles notícies que ens agrada difondre.
Actualment, són moltes les notícies que anuncien noves propostes tecnològiques destinades a millorar el medi ambient, a l'estalvi energètic i a la utilització d'energies renovables. Independentment de si aquestes propostes arriben a bon terme i s'acaben imposant, el fet que persones molt joves, dediquin temps i esforços a pensar en facilitar la vida a tothom, ens omple d'esperança i de confiança en el futur.



La Hannah Herbst és una estudiant que, amb 15 anys ha desenvolupat un enginy tecnològic amb molt pocs recursos, capaç de produir energia aprofitant el moviment de les onades.





Tot i que la notícia no és recent, ens en fem ressò en aquest bloc perquè ens agrada parlar d'aquest tipus d'iniciatives.
De passada convidem els nostres (encara poquets) lectors a fer-nos arribar els enllaços que creguin oportuns i que pensin que podrien encaixar en aquest espai virtual o en la nostra pàgina de Facebook (@laviaclementina) o de Twitter (@Avia_Clementina)
Tiendrem molt de gust a publicar tot allò que ens feu arribar en relació a la promoció del medi ambient, la propoció social, la promoció de la salut o la promoció de la cultura.

Enllaços:
Web de Hannah Herbst
Hannah Herbst a Facebook
Hannah Herbst a Twitter
Hannah Herbst a Youtube
Hannah Herbst a LinkedIn

Vist a:
Eco Cosas

Més informació:
Business Insider (en anglès)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.