La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 17 d’octubre del 2017

Canvi d'armari!



Arriben aquestes dates i el temps posa potes enlaire el rober. Ens enxampa la fresca amb només pantalons curts i samarretes a l'armari. Baixem de l'altell bosses i més bosses amb jerseis, mitjons, mitges, abrics... una bogeria!.

Des de l´Àvia Clementina ens proposem donar uns petits consells bàsics per tal de desar adequadament la roba i el calçat fora de temporada perquè estigui perfecte quan els tornem a necessitar.

Ara és el moment ideal per veure quines peces farem servir i quines no. Cal apartar les que ja no ens tornarem a posar i que ens resistim a descartar. La millor opció és regalar o donar les que estiguin en bon estat.
La roba s'ha de desar d'una temporada a l'altra ben neta, sense olors ni taques de l'última vegada que ens la hem posat; així es conservarà millor. El millor és desar-la, ben plegada i sense aixafar, en caixes de plàstic hermètiques (les de cartró poden tenir humitats i són poc resistents a les arnes i altres bestioles no desitjades).
Les peces llargues com els vestits, és millor que estiguin en un penjador al final de l'armari i si és possible coberts amb plàstic o tela per preservar-los de la pols i evitar que s'arruguin massa.



A l'Àvia Clementina ens interessem per tu i les teves coses, per això continuarem oferint-te més consells per a la llar. Estigueu atents!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.