La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 25 d’octubre del 2017

Desar el calçat d'una temporada a una altra


Imatge: Spaicecowboi [Wikimedia Commons]

Ja dèiem la setmana passada que, amb el canvi de temperatura, arriba el moment de fer el canvi d'armari per fer lloc a la roba i al calçat de la imminent nova estació.

Si desem roba i calçat és perquè tenim intenció d'utilitzar-les quan arribi de nou el temps adequat, així que hem de fer-ho de la millor manera possible per conservar-ho tot en bon estat.

Des de l'Àvia Clementina, t’informem de com aconseguir que el teu calçat estigui en òptimes condicions la propera vegada que vulguis utilitzar-lo.

Igual que la roba, el calçat s’ha de desar net, procurant, en la mesura del possible, treure la brutícia que hagi pogut quedar adherida a talons i soles. Si són de pell, és aconsellable untar-lo amb una capa de crema incolora perquè s’hidrati. Cal deixar-lo assecar abans de desar-lo.
Per evitar que les sabates es deformin, és convenient emplenar-les amb paper de seda o de periòdic. La millor forma d'emmagatzemar-les, si no disposem d’un armari especial per a sabates, és ficar-les en capses de cartró. La majoria de les vegades això no és possible per falta d'espai, en aquest cas, és aconsellable desar-les en bosses de roba, ja que amb les de plàstic no poden transpirar i la pell es podria fer malbé.

Finalment, escollirem un lloc sec per emmagatzemar-los.
Ja veureu que amb aquests consells, la propera vegada que vulgueu utilitzar-les, les sabates estaran en perfectes condicions.


Imatge: Magnus Manske [Wikimedia Commons]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.