La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 31 de maig del 2018

Us agraden els arbres?

Tots aquells que estimem la natura i que gaudim de l'encisador espectacle visual que ens ofereixen els arbres, arbustos i plantes, tenim, a la ciutat de Lleida, l’oportunitat de visitar un jardí botànic i un arborètum que ens permet conèixer una immensa varietat d'exemplars vegetals.


Foto: Jaconmor7 [Wiquimedia Commons] 

L'Arborètum Dr. Pius Quer i Font és un referent en l’àmbit dels biomes arboris. Hi són representats els més importants del planeta: boscos boreals, boscos caducifolis, boscos esclerofil·les i selves temperades. Dins de cadascun d’aquests biomes s’han reconstruït fins a 16 ambients boscosos molt representatius.

Aquest jardí botànic és un espai únic de gairebé 7 hectàrees de terreny, on es pot observar i admirar una completa col·lecció de plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts, ordenades segons el bioma de la Terra en què viuen.

És un espai dedicat a la difusió del coneixement sobre el món vegetal i a la sensibilització dels ciutadans sobre el valor de la biodiversitat i el paper fonamental que juga per a la Humanitat, posant èmfasi en la necessitat de conservació de l’entorn natural davant de les amenaces creixents.

A més del satisfactori recorregut per les seves instal·lacions, l’Arborètum ens fereix la possibilitat de fer-nos socis i optar a diversos avantatges, també podem apadrinar un arbre o gaudir de les diferents activitats estacionals que la institució ofereix.




Fotos: Arborètum - Jardí Botànic de Lleida [Facebook]

Enllaços:
Web Arborètum Dr. Pius Quer i Font
Arborètum - Jardí Botànic de Lleida a Facebook


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.