La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 23 d’agost de 2018

El rescat del tauró balenaEls apicultors en general, i els integrants de l'equip de l'àvia Clementina, som molt sensibles a les conseqüències de l'activitat humana sobre el medi natural. Les nostres abelles en són víctimes directes, afectades per aquestes accions, massa sovint desencertades. Per això, quan veiem notícies que van en sentit contrari, les aplaudim. Tots podem fer alguna cosa per evitar el deteriorament de la natura i conservar la biodiversitat.


National Geographic
Una familia Una família hawaiana de vacances allibera un tauró balena de la gruixuda corda que l'oprimeix a la costa de Lanai.


Cater clips
4 taurons balena han quedat atrapats en una xarxa de pesca a Cenderawasih Bay, West Papua, Indonesia. Els submarinistes els alliberen.


Shark Research Institute
Un bon troç de xarxa de pesca s'ha enredat en el cos del tauró balena. El submarinista l'allibera de la càrrega mortal. Illes Utila, Honduras.


Maldivesliveaboards
Després de diversos intents, el submarinista, finalment aconsegueix retirar l'am clavat a la boca del tauró balena. Thaa atoll, Maldives.


Seadoors whale shark rescue
Membres de seadoors han alliberen un tauró balena de la xarxa de pesca als esculls de Tubbataha a Filipines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.