La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 26 de maig del 2020

Abelles, ocells i biodiversitat



L'Institut Català d'Ornitologia (ICO) és una associació que es dedica a l'estudi i seguiment dels ocells i els seus hàbitats.
Aquesta entitat sense ànim de lucre va sorgir de la secció d'Ornitologia del Museu de Zoologia de Barcelona, que va assumir la tasca d'organitzar els diversos grups d'anellament d'aus a Catalunya.

Amb el temps, l'ICO passa a aglutinar tot el col·lectiu d'ornitòlegs de Catalunya, assolint un gran prestigi internacional com centre de referència en el desenvolupament i coordinació de projectes de seguiment d'ocells a gran escala basats en la participació de gran nombre de voluntaris, arribant a comptar amb prop de mil socis i més de cinc mil col·laboradors d'arreu de Catalunya.

La seva activitat se centra principalment en l'anellament i el seguiment integrat de les poblacions d'ocells, amb l'objectiu de contribuir al coneixement de la seva biologia i facilitar polítiques de conservació de la biodiversitat.


Recentment l'ICO ha difós a través de les seves xarxes socials un vídeo amb motiu del dia mundial de les abelles, la visualització del qual recomanem pel seu interès divulgatiu.




Enllaços:

Web de l'ICO
L'ICO a Facebook
L'ICO a Twitter
L'ICO a Instagram
L'ICO a Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.