La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 2 de desembre del 2015

Google ofereix la seva tecnologia

Street View mostra l'impacte del cambi climàtic.

Amb aquest titular, fa un parell de dies (coincidint amb la cimera pel canvi climàtic COP21 a París), Google mostrava en el blog oficial de Google Maps, algunes de les seves col·laboracions en diversos progectes amb organitzacions no governamentals per estudiar els efectes del canvi climàtic en zones crítiques.

En la fotografia, un dels casos en els quals col·laboren. Els óssos polars tenen problemes a causa de la fusió dels gels marins dels quals depenen per sobreviure. L'Street View Trekker permet cartografiar el fràgil hàbitat del gel marí al voltant de Churchill, Manitoba. Hi podem veure un ós polar a la vora de la badia de Hudson, esperant que el gel marí es congeli.



Google Street View és ideal per visualitzar els impactes del camvi climàtic i també per mesurar les dades climàtiques. Això pot ser molt útil per els científics, però també en els àmbits empresarial, polític i social, a l'hora de prendre decisions.



Juntament amb el cotxe, una de les eines més eficaces utilitzades per Google Street View, és la motxilla amb càmeres i instruments de medició que poden ser duts a peu a llocs on el cotxe no podria accedir.

Google Earth Solidari (sense ànim de lucre) treballa per ampliar el coneixement i posar-lo a disposició de tothom a internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.