La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 2 d’octubre del 2019

Erotisme al bosc


Foto: jordi domènech [Wikimedia Commons]

A Porqueres, a 6 km de Banyoles per la carretera que va a Olot per Santa Pau, hi ha un indret peculiar: El Bosc de Can Ginebreda. També conegut com el Bosc d'en Xicu, es tracta d'un paratge natural de 40.000 metres quadrats amb escultures per a visitar. Allà, l'artista Xicu Cabanyes hi fa exposicions a l'aire lliure. S'hi poden veure diferents tipus d'escultures en diferents materials arreu del bosc.
És un bosc típicament mediterrani convertit en un museu a l'aire lliure. Alberga les escultures, sobretot de temàtica eròtica, de l'artista Xicu Cabanyes. El passeig permet veure més d'un centenar d'obres. També es pot visitar el taller de l'artista.

Cada any s'hi fan concursos de fotografia de mans d'aquells que s'hi vulguin presentar on el guanyador rep una escultura de mans de l'artista. També cada any s'hi fa la Festa del Bosc, com per exemple la de l'any 2017, "Córrer pintat", on es pintava el cos de les persones amb el nostre artista i altres pintors reconeguts a la zona o bé la del 2018 on s'hi celebrà, com no podia ser d'altra manera, la "Festa del Llaç", on tots anaren amb caretes dels nostres polítics presos a tall de reivindicació. Així fins a 31 Festes que s'hi ha dut a terme el primer dissabte de cada mes de setembre.
Ah! I ha també una zona de pícnic amb barbacoes.
[Extracte del web oficial del Bosc de Can Ginebreda]

Les imatges a continuació han estat recollides a la pàgina del Bosc de Can Ginebreda a Facebook










El vídeo



Enllaços:
Web del Bosc de Can Ginebreda
El Bosc de Can Ginebreda a Facebook
El Bosc de Can Ginebreda a Instagram
El Bosc de Can Ginebreda a Tripadvisor





2 comentaris:

  1. Xicu Cabanyes is an ugly loser and a creep...

    ResponElimina
  2. The Jews censored this comment...

    ResponElimina

Moltes gràcies per comentar.