La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 20 de gener del 2016

Els mons imaginaris de Robert S. Connett

Robert S. Connett és un d'aquests artistes inclassificables que no encaixen en cap intent de classificació.



Nascut l'any 1951 a San Francisco, California. De petit, va començar a dibuixar amb bolígraf. Era un mal estudiant i estava sovint deprimit. El dibuix l'allunyava dels problemes. Els seus pares el van enviar al psicòleg preocupats per la seva infelicitat i les males qualificacions. El psicòleg el va animar a dibuixar encara més.



Això va fer que el jove Robert iniciés un procés de maduració personal enfocat en el món de l'art.
No obstant això, la vida de Robert S. Connett està farcida de desgràcies per a les quals troba consol en la creació artística.



Obsessionat amb el detall, desenvolupa un estil propi a mig camí entre el naïf i el surealisme. La seva temàtica gira a l'entorn de sub-mons fantàstics habitats per multitut d'éssers estranys, sorgits de la seva curiositat i interès per la natura i filtrats per la seva imaginació. Utilitza colors acrílics molt vius que contrasten sobre els fons foscos.



"Tinc un interès permanent en la flora i fauna que habiten aquests petits mons que existeixen fora del nostre camp normal de visió. Les coses que succeeixen sota la gespa, dins els dolls d'aigua, o darrera un microscopi."



"Algunes d'aquestes criatures creen estructures socials excepcionalment complexos que en molts aspectes reflecteixen el món dels éssers humans."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.