La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 2 de març del 2016

La domesticació dels aliments

Avui ens fem ressò d'un article publicat recentment al diari El País. És interessant veure l'aspecte que tenien alguns dels aliments naturals que avui ens són tan familiars, quan van començar a ser cultivats.

Segons explica el doctor en biotecnologia molecular J.M. Mulet, l'activitat agrícola va començar en el Neolític. Aquesta intervenció humana ha donat lloc a nous aliments els quals presenten molts avantatges sobre els originals, El tomàquet primitiu, per exemple, era molt similar al Physalis Nahaufnahme de la fotografia i era tòxic.



El tomàquet



La cíndria



El plàtan



L'albergínia



La pastanaga

La veritat és que, l'aspecte d'alguns dels primitius productes agrícoles que avui consumim, no té gairebé res a veure amb la seva versió moderna. Afortunadament, el gust, tampoc.

Vegeu l'article a El País

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.