La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 12 de juliol del 2016

Una iniciativa molt colorida

The Crayon Initiative és una organització californiana sense ànim de lucre.



La seva missió consisteix a reciclar els llapis de cera de colors que ja no es fan servir. Aquests llapis de cera (als Estats Units són coneguts com "Crayons") es fonen i es tornen a compactar. El resultat són uns nous llapis per estrenar. Seguidament, aquests "Crayons" es distribueixen als hospitals infantils. D'aquesta manera, els nens que hi són tractats, disposen d'una eina d'entreteniment i d'aprenentatge mentre romanen hospitalitzats.



És important que els nens segueixin el seu desenvolupament normal i l'art ajuda als nens hospitalitzats a alleujar l'ansietat i els ofereix suport psicològic i solucions creatives per a l'auto-expressió. Els programes d'art per a nens també milloren la capacitat per resoldre problemes, promouen el pensament crític i estimulen la creativitat i la imaginació. Els nens poden accedir a un món de fantasia escrita per la seva pròpia imaginació simplement mitjançant l'ús de llapis de colors.






La idea li va venir a Bryan Ware un dia que havia anat a dinar amb els seus fills i, el cambrer va regalar als nens uns llapis de cera per entretenir-se mentre esperaven el servei. Bryan Ware va preguntar què en feien dels llapis que els nens deixaven sobre la taula en marxar. Els llençaven.



La cera que es fa servir per fabricar els llapis de colors no és biodegradable i mai s'esmicola. Anualment, més de 226 tones de crayones trencats són rebutjats en abocadors només a California. Mitjançant la recopilació de llapis de colors no desitjats dels restaurants, escoles i d'altres llocs, i el seu posteror reciclatge, la Iniciativa Crayon està posant també el seu granet de sorra per la protecció del medi ambient.

Via: Bored Panda

The Crayon Initiative
The Crayon Initiative a Facebook
The Crayon Initiative a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.