La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimarts, 13 de juny del 2017

100 gelats d'aigua contaminada



Tres alumnes de la Universitat Nacional d'Arts de Taiwan van crear un projecte artístic consistent en recollir aigua de diversos llocs de Taiwan i utilitzar les mostres recollides per fer-ne gelats.
La finalitat del projecte era la de contribuir a la sensibilització sobre la necessitat de protegir i tenir cura d'aquesta importantíssima font de vida.
Es buscava provocar una reflexió a partir de l'aparença atractiva dels gelats que semblaven contenir diversos ingredients atrapats en el gel i la seva naturalesa tòxica.
Els gelats van ser classificats en funció del grau de contaminació que contenia l'aigua. L'aigua més contaminada va ser la del Port de Keelung que contenia grans quantitats d'olis i de greixos. L'aigua de Taitung i altres parts de l'est de Taiwan, en canvi, estava menys contaminada.
Per evitar que la tasca desenvolupada al llarg del projecte es fonés amb la calor, els alumnes van fer servir resina de polièster.
A més de fer els 100 paletes de gel amb aigua contaminada. Els estudiants també van dissenyar els embolcalls de cadascun dels gelats en funció del tipus de contaminació que es troba a l'interior.





El projecte ha donat la volta al món i ha estat receptor de diversos premis i reconeixements. A internet s'ha convertit en una notícia viral.






Vist a Roc 21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.