La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 6 de setembre del 2017

La festa de la crueltat

Tauromaquia és un documental en el qual es fa un recorregut per les diferents etapes que composen la "corrida". Les imatges mostren el patiment de l'animal sotmès a una tortura constant i mesurada.
El documental, patrocinat pel partit animalista PACMA i realitzat pel videoperiodista Jaime Alekos, ha estat enregistrat en diverses places de braus públiques en les quals han tingut lloc diferents "corridas" i pretén sensibilitzar l'espectador sobre la crueltat d'aquest espectacle. Una invitació a prendre part activament en l'abolició d'aquesta anomenada "fiesta nacional".



No és la intenció dels que formem part part de la família de l'Àvia Clementina entrar en cap debat polític de la mateixa manera que sempre evitem mostrar imatges que tinguin a veure amb cap mena de violència, però sí que, com a persones que treballen en contacte directe amb la natura i amb animals, volem alçar una veu en favor del respecte a la vida i a la dignitat de tots els éssers que habiten el medi natural, ja siguin petits o grans animals o vegetals.
Tots formem part del mateix món.



Tauromaquia. El documental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.