La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 17 d’octubre de 2019

El Jove fotògraf australiàStephen Robert "Steve" Irwin (22 de febrer de 1962 – 4 de setembre de 2006), més conegut com a El caçador de cocodrils (The crocodrile hunter en anglès), va ser un naturalista australià i una celebritat televisiva.
Es va fer especialment conegut pel programa de televisió The Crocodile Hunter (El caçador de cocodrils), una sèrie documental poc convencional sobre naturalesa salvatge. La personalitat d'Irwin i les seves actuacions estrafolàries en la sèrie el van dur a la fama internacional. També era propietari i director del Zoo d'Austràlia a Beerwah, Queensland.
L'any 1992 es va casar amb la naturalista Terri Irwin, amb qui va tenir dos fills la Bindi i en Bob.
El 4 de setembre de 2006, Irwin mor a causa de la picada d'una escurçana mentre filmava un documental a la Gran barrera de corall, prop de Port Douglas.
[Extracte de la Viquipèdia] 

Robert Irwin (nascut l'1 de desembre de 2003) ja també convertit en tota una estrella mediàtica, recull el llegat conservacionista i divulgatiu del seu pare que canalitza a través dels objectius de les seves càmeres. La passió per la natura i per la vida salvatge, és present en totes les seves imatges.
Enllaços:

Robert Irwin Photography
Robert Irwin a Twitter
Robert Irwin a Instagram

Robert Irwin [Wikipedia]
Steven Irwin [Viquipèdia]
Australia Zoo Website/Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.