La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 16 de setembre del 2020

Una història de flors

Azuma Makoto és un artista de les flors, crea grans escultures florals que es col·loquen en llocs públics del Japó. El vídeo i la fotografia són mitjans que també utilitza en els seus projectes creatius.
Botanical Animation "Story of Flowers" (Animació botànica "Història de les flors") és un curtmetratge produït per AMKK i dirigit per Azuma Makoto, amb Il·lustracions de Katie Scott i animació de James Paulley. 
El curtmetratge forma part d'un projecte d'art independent de AMKK que inclou diverses obres d'art utilitzant flors i plantes. 
L'animació va ser desenvolupada per tal que els nens puguin veure i entendre el cicle de vida de les flors. Azuma va concebre la història original i va demanar a la il·lustradora i animadora londinenca Katie James que donés vida. El resultat el podem veure en aquest deliciós vídeo. 
Moltes flors diferents creixen, arrelen en la terra, broten, floreixen, són pol·linitzades per ocells i insectes, reben la pluja, el vent i les tempestes, passen el testimoni de la vida. 
Decadència i renaixement, un cicle continu i interminable; és el missatge que ens deixa aquesta animació. 
Les delicades i acolorides il·lustracions de Katie Scott omplen la pantalla i tots, infants i adults, podem gaudir d'aquesta animació de 4 minuts. 


Els mateixos autors van crear una seqüela, Story of Flowers 2, que mostra la importància de les flors en moltes situacions de la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.