La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 8 de juliol del 2021

Comprant de rebaixes


Les rebaixes ja no són el que eren i és que des que es van liberalitzar al nostre país, el 2012, cada comerç pot organitzar les seves rebaixes en les dates que vulgui i sense cap limitació en el percentatge rebaixat.
Per a estalviar en rebaixes cal comprar amb cap, pensant només el que necessitem, i no deixant-nos portar pel preu. Si comprem alguna cosa que no usarem només perquè està molt barata, Haurem llençat els tirats.

Aclarint dubtes:

  • Recorda que els productes comprats en aquestes dates tenen la mateixa garantia i que únicament en els de segona mà passa a ser de dues a un any.
  • Si l'establiment en el qual el vas comprar sempre ha acceptat devolucions i en rebaixes pretén no fer-ho, ha d'informar el client amb claredat. Si tens dubtes, pregunta a l'encarregat.
  • Si la política de la botiga és la de no acceptar canvis, però arriba a la teva casa un producte defectuós està obligada a solucionar el problema arreglant-lo o canviant-lo.
  • Els productes rebaixats no poden ser de pitjor qualitat o estar deteriorats o defectuosos perquè la llei ho prohibeix. Per a vendre aquests articles no poden fer-ho com a rebaixes sinó utilitzar un altre nom com per ex. saldo.
  • Segons FACUA-Consumidors en acció, un elevat percentatge de compradors detecta falsos descomptes en aquestes dates falsejant els preus per a simular grans descomptes o apujant els preus en els dies previs.
  • Aquesta associació convida a denunciar aquests comportaments en les xarxes socials i davant les autoritats de consum perquè tinguin un major control i sancionin als establiments amb pràctiques fraudulentes.
Anem de rebaixes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.