Segons explica el doctor en biotecnologia molecular J.M. Mulet, l'activitat agrícola va començar en el Neolític. Aquesta intervenció humana ha donat lloc a nous aliments els quals presenten molts avantatges sobre els originals, El tomàquet primitiu, per exemple, era molt similar al Physalis Nahaufnahme de la fotografia i era tòxic.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUD5_AlypacTX0iTtE3TvNt0GOEMzA6tss8t92RgMD6rT0rnD9sQ93apwlfG9i873cQN5ATX3rW7LF7D8xS2eeqUj17xRrTsPYsI0-7dThxFHCzM8m6MGBJAQgt-4gGnJKEJSDm9edj08/s320/_1-01.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8ca07WVAhTygyegQiPMeYF0HnFwdYrvFCfDElOqOZZyZtGohoJJKcp1bCfS5z6Lz2YkDzvTKk_NEs60s_CHnHFmBIjMxG3pifB6J_elfFtMkp919bY2GwZuAzcU5WFd_oPfoROV4NqXE/s320/_1-02.jpg)
El tomàquet
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2yVm18oi18UWTjHgfm7RglMhATuTEVezPvTS1JG2OxamTP472D_6havroQTuqZLaR479mnpJZOFsJIz7cgoz420E59msQ4srntUPjytmPrxRsyqnrhBbXR6xm64VRNMKl3SB0lLGQokY/s320/_1-03.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIQ4kXScU0DvXeGwLAMtQdmIvMEBQ1suzGDOEMTCi26CtPd06d6-zNKVROzReIE4vO7gB8jkvnmKdAhan8fllfcw_VCdVqsiNm8RfjtnhhsIkwYPjtvlOCWQu6PeYqZiHF-daGw2Eexo4/s320/_1-04.jpg)
La cíndria
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAmq_wPmdOWb2ojSUoM3y93Kf7i9hRqUaaKaWmhAEruP4FZYSBLTiJb6vrHqC3RCBLP567HqqMw2ZsdX0b89Y6HazLVQOQWl-kLS-tj0BiJzt6I4YEqgxtjW3SVaclJffu_tyEzyd_MHo/s320/_1-05.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhpPB5bdk4fIQWbRsJOrfjb6i4HHsHGMNhJ4pAmE6aptky0ICk1mDcfS54aTqJzsDQlMRXXGdXvNvE0obDeUK0MuKSHw73csBTn-Nx0LX0GmlsG3aSPz-0eNjxR1_ImHNxE4qNW_kEaiI/s320/_1-06.jpg)
El plàtan
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih8OrvI20gkH46rMrmslcIg8mnHTyK3nn28SSybeUDPo5XJjRiir4QHWoj2ExSBzZAzsu9HjScdciAsN9UfUwaasee9X-sAqsl-WA48DGoBgJWWN8eFwZEoxZmPOtUZPzM6YicTwLibIg/s320/_1-07.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-ZhhfTeSs9_dlxgEy9VnsZl4FfmbgOe7kDt0i771-xRomzguC6i8F4vT5-a6TReto4bUnXRx5VaytpSSzKsMqTpVYVr02w8S7rGv54cPKy-wBE3UIycLEVBzkIkQrsnKLoeHzzh_kwYA/s320/_1-08.jpg)
L'albergínia
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirs7GnuHNQhxmr9nBXWaUtBCcj-HypL6o3LV_yGFc81YJ-FngoiDrOfLvmCsIbu7bYyv0nK1nyEggLOzEQbFIbhuNLaCEPFIz7zBzS3kchypl4MINuElXx-EgNDhHF0C1dn8Gt-c2wl_8/s320/_1-09.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-Dw449W2Fv-Uuhr9CH5DXe6z-oKTrOLyngVCg1Oj9IxTjxhoSF2pX_kjuAMltp6drcKBZTiDuov3VJzHudNPBKjB2_QOVlANxKAADwu7a2WckhKTBKXk5uSv6691uhBJHabthrdTwqcM/s320/_1-10.jpg)
La pastanaga
La veritat és que, l'aspecte d'alguns dels primitius productes agrícoles que avui consumim, no té gairebé res a veure amb la seva versió moderna. Afortunadament, el gust, tampoc.
Vegeu l'article a El País
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per comentar.