La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dijous, 3 de novembre de 2016

Amanida dolça



Avui us proposem una amanida molt senzilla i agradable feta amb productes de temporada que podeu trobar al mercat.
Posarem unes fulles d'enciam i de canonges a parts iguals.
Afegirem uns quants grans de magrana i uns quants pinyons (també hi van molt bé les llavors de girasol) i unes rodanches de figa.
Tot plegat ho amanim amb oli d'oliva verge (si és el de l'Àvia Clementina, millor), unes gotes de vinagre de vi blanc (per no espatllar els sabors delicats de les fruites), un polsim de sal, i ho rematem emb un rajolinet de mel. A nosaltres ens agrada amb una mel suau com la de mil flors però podeu jugar amb els diferents sabors i textures de les diferents mels.

Refrescant, lleugera i boníssima!

Ingredients:

Enciam
Canonges
Figues
Magrana
Pinyons
Oli d'oliva
Vinagre
Sal
Mel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.