La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 11 d’abril del 2018

Some Thing (un tresor amagat)

Elena Walf va néixer a Moscou l'any 1982 i viu a Ludwigsburg. Va rebre el seu primer títol a la universitat estatal d'arts gràfiques de Moscou l'any 2004. Ha il·lustrat diversos llibres infantils, principalment per a editorials de Taiwan, Corea del Sud, Alemanya i Rússia. El 2011 va entrar a l'acadèmia de cinema de Baden-Württemberg (Filmakademie Baden-Württemberg) per estudiar al departament d'Animació i es va graduar en 2015. Treballa com a autònoma en direcció d'animació, direcció d'art i animació.



Some Thing és el més conegut dels seus curtmetratges. Sen’s fa difícil de traduir-ne el títol donat que l’autora juga amb l’expressió anglesa “someting” (alguna cosa) i “some things” (algunes coses). En certa manera, l’Elena posa en singular una cosa que és singular. I, precisament d’això va la història:

Tres grans muntanyes singulars, exhibeixen les seves riqueses (petroli, or i foc, que simbolitzen el poder) davant una petita muntanya que només té una petita llavor. Les grans muntanyes se’n riuen i fan escarni de la petita i humil muntanya que les contempla astorada.
Finalment, la petita muntanya, descobreix que aquesta llavor tan insignificant, és un gran tresor, la més gran de les riqueses i la més plural: la vida!



Elena Walf a Vimeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.