La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dilluns, 18 de gener del 2021

Gebre al cotxe!


Imatge (adaptada): Osama Muslih from Pexels 

En aquesta època, quan agafem el cotxe, sobretot si és a hores primerenques o durant la nit, ens emportem la desagradable sorpresa de trobar-nos amb el nostre vehicle cobert de gebre.

No és moment desesperar-nos ni per compadir-nos ni, per descomptat, culpar-nos per haver oblidat posar un cartó en el parabrisa per a atenuar els efectes de les baixes temperatures. 

Des del nostre blog us proposem una solució senzilla, ràpida i que evitarà aquests empipaments que no ens porten enlloc. 

Un remei que va més enllà d'utilitzar aigua calenta (des d'aquí el desaconsellem rotundament perquè podríem fracturar el vidre); o d'utilitzar un esprai anticongelant (amb el consegüent perjudici per al medi ambient, i per a la butxaca); o de congelar-nos les mans utilitzant una rasqueta; o de posar la calefacció del cotxe al màxim, perdent un temps preciós.

La solució és tan senzilla com barrejar una part d'aigua amb dues d'alcohol i ruixar el parabrisa. Al cap d'un minut pots passar la rasqueta i veuràs que el gel se'n va fàcilment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.