A part les seves excel·lents qualitats organolèptiques, la mel ens pot ajudar a:
- Proporcionar energia al vostre organisme.
- Tranquilitzar-vos amb les seves propietats sedants.
- Regular el trànsit intestinal ajudant ha prevenir l'aparició de diarrees i exercint un efecte lleugerament sedant en casos d'estrenyiment.
- Prevenir l'aparició de malalties bacterianes intestinals.
- Prevenir la formació d'úlceres a l'estomac i ajudar en la seva curació.
- Ajudar la cicatrització i prevenir la infecció en ferides i cremades.
Font: Botanical: Beneficios de la miel
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_T7p7_qeN6Zcs3i7tYjweaxu9wVmhuo2oCYNy_InjGIJtqQrFNypHFvCZWc0AV9_QNSuAgsVzfaNjiy4l99MzlLm7tNpClwGmLiqcpoX69JCUYotRy27gunnAbAMqCOmcRNOip_Qy1iU/s400/la-miel.jpg)
La mel d'abella és un producte que les abelles produeixen a partir de la transformació del nèctar de les flors, i que és usat com a aliment en el rusc. La mel de les abelles ha estat abastament estudiada per la gran quantitat de propietats com a antisèptic, enfortidor, calmant, laxant, diurètic i bactericida, i com a benefactor per al cos humà.
Font: Ella sabe de Salud: Miel de abeja. Propiedades y beneficios