La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 16 de desembre del 2015

Salvem les abelles

Avui ens fem ressò d'una crida per salvar les abelles.

Com tots sabem, la pol·linització de les flors és vital per per a la biodiversitat, i com a conseqüència, per a la nostra alimentació.
Malauradament, les abelles, unes de les principals encarregades de dur a terme aquesta missió, estan desapareixent.Les causes són diverses, però totes tenen a veure amb la intervenció humana en la natura: agricultura industrialitzada, monocultius, pèrdua d'hàbitats naturals, ús de plaguicides tòxics.
Tot això, no només perjudica les abelles; altres insectes (també pol·linitzadors) estàn patint aquesta mateixa destrucció massiva.
És urgent, per tant, canviar el model d'agricultura industrial per una agricultura respectuosa amb el medi ambient. L'agricultura ecològica garanteix una producció sana i sostenible ja que protegeix el sòl, l'aigua i el clima, promou la biodiversitat, no contamina el medi ambient i respecta la salut de les persones.

En aquest informe de l'Organització Green Peace, podeu revisar dels últims estudis científics (prop de 80) sobre els factors que posen en perill aquests insectes.

 El declive de las abejas

Campanya de Green Peace per salvar les abelles.

 signa la petició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.