La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dilluns, 9 de maig del 2016

Beautiful Rain

Res millor, per encarar una setmana que s'anuncia plujosa, que escoltar una cançó.
Rain, Rain, Beautiful Rain.



La lletra de la cançó és una invocació carregada de sentiment i ens parla amb paraules molt senzilles de l'esperança —Oh, vine, no vens mai— i de la bellesa melanconiosa del paisatge mentre espera el preuat do de l'aigua.

Ladysmith Black Mambazo és un grup coral masculí sud-africà que canta en els estils vocals isicathamiya i Mbube de la cultura Zulu. Es van fer famosos a tot el món quan van aparèixer en una de les cançons de l'àlbum Graceland (1986) de Paul Simon. i han guanyat diversos premis, entre ells quatre premis Grammy. La banda va ser formada per Joseph Shabalala el 1960 i més tard es va convertir en una de les formacions musicals més prolífiques de Sud-àfrica, amb diversos discos d'or i de platí.
El nom del grup fa referència al repte que es van imposar en començar. Ladismith és el nom de la població on va néixer el seu fundador, Black és el nom que reb el bou negre que crien els grangers de la zona, i la paraula Mambazo vol dir, en la seva llengua, destral. Una combinació de paraules que simbolitza la seva determinació de convertir-se en un referent mundial en la difussió dels valors i de les tradicons de la cultura Zulu.

Pàgina oficial de Ladysmith Negre Mambazo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.