La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 8 de juny del 2016

Documentant la natura

La Macaulay Library és un banc de sons, imatges i enregistraments de vídeo d’animals. Acull el major i més antic arxiu científic d'àudios i vídeos de biodiversitat mundial amb una col·lecció de més de 150.000 registres posats a disposició del públic a internet de forma gratuïta.
L’objectiu d'aquest projecte és documentar el comportament de les espècies animals per facilitar la comprensió de la Història Natural.


Timothy Barksdale. Nelson's Sparrow.  / Macaulay Library, Cornell Lab of Ornithology.

El projecte va començar el 1929 quan el Cornell Lab of Ornithology va crear la col·lecció de les aus. Actualment compta amb gravacions de tres quartes parts de les espècies d'aus existents a tot el món. En els seus arxius hi podem trobar referències de més de 90.000 espècies com insectes, óssos, elefants, primats, cetacis o gairebé qualsevol altra criatura del planeta.
Macaulay promou activament l’ús d’aquests recursos per a la recerca científica, l’ensenyament, la conservació i les arts. A més de la gran quantitat de dades recollides, també hi podem trobar informació, tutorials i consells per enregistrar sons o imatges en les millors condicions.


Timothy Barksdale, David O. Brown, and Romeo M. Ocon / Macaulay Library, Cornell Lab of Ornithology.

Enllaços (en anglès):
Web de Macaulay Library
Macaulay Library al YouTube
Macaulay Library al Facebook
Web de The Cornell Lab of Ornitology

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.