La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dimecres, 3 d’agost del 2016

Eyes as Big as Plates



Les fotògrafes Riitta Ikonen (Finlandia) i Karoline Hjorth (Noruega) es van conèixer casualment a la costa sud-oest de Noruega, l'any 2011. Fruit d'aquest encontre, va sorgir el projecte Ulls Grans com Plats (Eyes as Big as Plates).
Inicialment només era una mena de catàleg de personatges protagonistes del folklore nòrdic però, des de llavors, va anar evolucionant fins a convertir-se en una col·lecció d'imatges que exploren paisatges mentals, en una reflexió sobre el retorn del cos a la natura.
Les imatges representen persones de la tercera edat, guarnits amb amb materials orgànics com ara branques, herbes i altres materials presents a la natura.
Amb el temps el projecte s'ha fet gran, ha adquirit solidesa i ha comptat amb la col·laboració de persones jubilades de tota mena d'oficis i professions i de molt diversos països. Aquests actors voluntaris han participat també en la creació dels abillaments que llueixen a les fotos.
Eyes as Big as Plates ha recorregut el món hi ha estat exposat en museus, gal·leries d'art, centres culturals i, finalment, se'n ha editat un llibre amb motiu del cinquè aniversari del seu naixement.















Enllaços:
Eyes as Big as Plates
Riitta Ikonen
Karoline Hjorth

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.