La vida a l'entorn dels productes naturals (i molt més), consells, notícies, curiositats. Digues la teva!


dilluns, 5 de setembre del 2016

Mediterráneo, cançó denúncia

El passat divendres 2 setembre 2016, la Comisión Española de Ayuda al Refugiado (CEAR) va Llançar el vídeo Rescatemos #NuestroMediterráneo.
Joan Manuel Serrat, autor de la cançó més popular en la història de la música pop a Espanya, dóna suport a l'entitat per denunciar les morts de persones refugiades que es segueixen produint a la Mediterrània de forma constant i amb plena passivitat de Europa.



Segons declara Estrella Galán, Secretaria general de l'Entitat, en la pàgina web de CEAR
"Amb Aquest vídeo HEM volgut denunciar que la Mediterrània s'ha convertit a La ruta més perillosa del món i és avui dia una fossa comuna gegantina, mentre la societat RECLAMA solucions i rebutja que aquestes persones segueixin vivint una situació de desemparament absolut".

Per la seva banda, el cantautor denuncia que el Mediterrani d'avui, "en el qual la gent perd la vida tractant de salvar-la de la guerra", queda molt lluny del que va inspirar la seva cançó.

El vídeo, realitzat pel Colectivo  de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales (CIM), mostra un grup d'espectadors que s'aturen per escoltar l'actuació sorpresa de l'Orquesta Filarmónica de España al costat de la Fundación Música Maestro, interpretant la famosa melodia de la cançó Mediterraneo de Joan Manuel Serrat.
Durant l'actuació es van descobrint un seguit d'imatges que obliguen a reflexionar l'espectador sobre el paper d'Europa en la crisi dels refugiats.


Llegiu la notícia al web de la CEAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar.